Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Райффайзен Банк Аваль» Добавлен: 17.10.15 16:49

Основна назва: Райффайзен Банк Аваль
Інші назви: Райфайзен банк Аваль, Аваль, Aval, Райфайзен
Сфера діяльності: Послуги: Фінансові послуги: банки, оцінка, аудит, страхування та ін.
Сайт:
Адреса: Україна, м. Чернівці
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,63/5,0

Перегляди: 437
Усього відгуків: 52
Опис діяльності:
Райффайзен Банк Аваль продовжує займати лідируючу позицію за розміром активів серед українських банків. Послугами банку на початок 2007 року користувалися 3,9 млн. приватних клієнтів та понад 240 тис. юридичних осіб.
Автор(-ка): Соломія (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2015 г.
Дата звільнення: 2015 г.
Корисність відгуку: 2 - 0 = +2
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

офіційний стаж, після роботи на відділенні зможеш спілкуватися навіть з ідіотами та хамами. хороші навики спілкування з людьми, хороший досвід у продажах.

Негативні сторони компанії

є багато нюансів. за останні три роки рба спаскудився,новий підхід до управління кадрами та глобальні зміни у структурі банку просто вибивають з колії,працювати стало дуже важко. умови праці жахливі, вимагають занадто багато. плани страшні і не реальні у виконанні. зп мала,вічно працюєш у стрессі. масове скорочення відділень збільшило навантаження на ті відділення що залишилося. клієнтів багато,роботи ще більше,в 6 вийти з роботи не реально, якщо така можливість випала ти прокажений і не маєш що робити. часто можеш сидіти до ночі. якщо ти в час кризи не зміг продати продукт ти поганий менеджер,тобі назначають знову навчання про продукт щоб ти в 100 раз його вивчив, ше зроблять конференцію чому ж ти не продав продукт як вивід вимахають по повній. плани,плани,плани і побільше привести нових клієнтів,фігня шо на цілу область лишилося одне два відділення. вище керівництво говорить , що типу ми вас розуміємо а по факту ви херові менеджери,ви не вмієте організувати робочий час, ви не вмієте продавати ітд...колектив непоганий але є і кращі набагато,кожен сам за себе. за начальника хорошого нічого не можу сказати, а правда нікому не потрібна. якщо це перша робота то ви отримаєте хороший досвід і фундамент для майбутнього незважаючі на всі величезні мінуси. Після РБА нічого не страшно.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 2/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5