Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «ТОВ Балакком» Добавлен: 13.07.18 14:57

Основна назва: ТОВ Балакком
Інші назви: ТОВ Виртекс
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Адреса: Україна, м. Чернівці, м. Чернівці, вул. Комунальників
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,94/5,0

Перегляди: 410
Усього відгуків: 48
Опис діяльності:
Производство текстиля
Автор(-ка): Олександр Яковійчук (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: майстер цеху
Дата початку роботи: Листопад 2017 г.
Дата звільнення: Березень 2018 г.
Стартова зарплата: $300
Фінальна зарплата: $300
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Все на 30 % офіційно і згідно чинного законодавства!

Негативні сторони компанії

Просто шокований з останніх коментарів. Не розумію по якій причині видалили мій попередній коментар, але давайте про все по-порядку:
1) колектив і корпоративна культура
Жахливо. Можливо якщо ви ще займаєтесь менеджментом і сидите в офісі, то якась подоба там є корпоративної культури... Хоча, яка подоба... Все зводиться на цій фірмі не на вирішення проблеми, а на знаходження крайнього з подальшим винесенням йому вироку. Дуже важко працювати в таких умовах. Чув Олександра Яковійчука звільнили, і ви знаєте - це могло б принести якісь результати. Тому що все що там відбувалось, це було його виною і наслідком його бездарного менеджмента, який скинув на себе все і не ділився ні з ким повноваженнями. Планування будь-якого впринципі там не було... абсолютно. Все робилось дуже неорганізовано. Але все іде іще вище, від власників, які не в курсі що відбувається в них на господарстві і вони бачили лиш те що їм дозволяв бачити цей бездарний менедждер. Проте люди вони також дуже неприємні. Колектив такий, який не знає своїх обов*язків і своїх функцій. Вантажники та комірники вживають спиртні напої прямо на робочому місці. Працівники ходять куди їм заманеться. Товар виготовляється не той який потрібен ринку, а навпаки. Ну, це проблеми відсутності планування. Якщо ви вважаєте що у вас на роботі "бардак", то повірте порівняно з "Бардаккомом" це скоріш за все не так.
2) Керівництво та його повага до співробітників.
О, повірте, для власників, ви не людина. Ви скоріш за все ніхто. Інші керівники, окрім Яковійчука Олександра відносяться нормально.
3) Робоче місце і умови праці.
На вище керівництво і досі відкрите кримінальне провадження за відсутність належних документів на обладнання. Періодично стаються нещасні випадки. А всі стежать лиш за чистотою підлоги. Робочого місця як такого у вас не буде, скоріш за все. Будете користуватись комп*ютером іще з декількосма людьми. Може навіть не бути робочого стола.
4) Соціальний пакет і пільги.
30% ви отримуєте офіційно. решту - ні. це все що треба знати про соц. пакет і пільги. Відпустка звісно надається, але от вам прийдеться працювати в нічну і денну - з 8 до 18 та з 18 до 8. так от. та по суботам звісно, а можливо і по неділях.
5) перспективи?
по суті то, які перспективи? може якісь і є, але вам на цій роботі треба жити. якщо ви хочете за 9-10 тис. грн. в сезон покласти свої власні інтереси та своє життя на благо компанії - то успіхів вам!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5