Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Укрпочта» Добавлен: 01.02.19 11:45

Основна назва: Укрпочта
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,46/5,0

Перегляди: 1150
Усього відгуків: 142
Автор(-ка): Остап (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Аналітик-економіст
Дата співбесіди: 2018 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

Приємно було провести співбесіду з Катериною спочатку, вона провела її дуже відкрито.

Негативні сторони компанії

Три тижні назад мав співбесіду в Київському управлінні "Укрпошта" щодо вакансії Аналітик-економіст. Співбесіду проводила рекрутер Катерина. Катерина провела співбесіду дуже жваво, була відкрита до діалогу, і готова всіляко сприяти співпраці. Далі, очевидно - оскільки я зацікавив їх, вона попросила провести ще одну співбесіду(другий етап) з керівником відділу. Ми її провели, дійшовши порозуміння у візіях. Це все відбувалось в середу, 9-го січня.

Далі почалось щось антипрофесійне з її сторони. Спочатку я отримую дзвінок у четвер, 10-го числа, чи не міг би я провести останній етап співбесіди (з головним керівником Лідією Володимирівною)у п`ятницю, 11-го числа. Я відмовляю, оскільки керівник відділу сказав при другому етапі, що відповідь буде не раніш вівторка 15-го числа(що я підкреслив/мотивував Катерині). На той час мене самого вже не було у місті. Оскільки Лідія Володимирівна повинна була бути у відрядженні опісля 11-го числа, ми дійшли компромісного рішення перенести співбесіду на четвер 17-е число. Ок! Надходить четвер - ніякого підтверджуючого дзвінка. Дзвоню Катерині, і дізнаюся(що правда? коли б я дізнався якби не задзвонив?), що керівництво не підтвердило ваканцію! - серйозно? того мене треба було через дві співбесіди провести, і запросити на третю? - Катерина відповідає: "ми вас брали другим на дану посаду, зараз перша людина справляється з функціоналом, тому постало питання чи вона потрібна як така". Дзвоню дещо згодом(у той ж день): "це має відношення до переносу мною співбесіди, чи це ваші бюрократичні моменти?". Отримую відповідь: "друге". Відповідаю: "ок, тримайте мене в курсі, будь-ласка".

Ще через декілька днів зробив дзвінок, й дізнався що все без змін. Питання в повітрі. Сьогодні, 01.02, бачу, що на сайті работа.юа було вчора обновлене оголошення, про вакансію. Катерина звісно ж забула мій номер за цей час. Питання відразу два: 1) рекрутер знає що негативний фідбек також фідбек, і що він робиться для того, аби дати людині зворотній зв`язок й необхідну інфо для подальших рішень? (тим більш коли ви затратили чийсь час, покликавши людину на співбесіду); 2) коли питання не в мені і справді питання вакансії повисло в повітрі, чому про мене забули? - не розумію навіщо такий рекрутер існує впринципі, коли людину готові кликати на останній етап співбесіди, а потім тупо забувають про неї. Можливо тому що в Укрпошті на цій посаді може працювати аби-хто? Логічно, що останнє питання має позитивну відповідь, або/та це сильний непрофесіоналізм Катерини.

Цікаво, це характерне відношення Київського управління "Укрпошти" до персоналу?