Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Ашан» Добавлен: 17.08.20 13:18

Основна назва: Ашан
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Адреса: Україна, м. Львів
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,65/5,0

Перегляди: 1651
Усього відгуків: 189
Опис діяльності:
Гипермаркет
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: Вересень 2018 г.
Дата звільнення: 2018 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Ніяких

Негативні сторони компанії

Почну з того що прийшов я на співбесіду, посаду прийом якості товару. Співбесіду проводили три людини і то почерзі, запхали в малесеньку кімнатку 2х2 і заходить HR, порозмовляля 10хв і пішла, сказала почекати зараз до мене підійдуть, почекав 15хв, заходить начальник СБ, порозмовляв він використовуючи мати, пояснював якусь муть і пішов, зновж сказав чикати зараз до мене підійдуть, заходить керівник відділу прийомки (людина яка як я зрозумів ніколи не проводила співбесід) позадавав тупеньки питання типу де працював до того і все, на запитання в чому саме полягае моя робота сказав все покажуть.

Вихожу на роботу, прикріпляють до мене працівника щоб він мені все показував. З тупим виразом обличчя і небажанням мені все пояснювати він просто ходив і тикав пальцем що де є. В колективі коли бачуть новенького всі дуже хочуть себе проявити як начальника, кожен тобі щось тикне, скаже зробити коли ти виконуєш роботу поставлену другою людиною, одним словом на одного новенького 10 начальників.

Один з випадків який трапився: була в мене зміна 15:00 до 23:00 (прийомка працює до 18:00 після просто вигрузка фур логістики) я тоді пропрацював десь 1-2 тижні. Залишають мене самого до 23:00 фігня справлюсь, запитую чи буде сьогодні хтось розгружатись, мені відповіть "так приїде одна фура в 20:00 і все" я думаю ну ок круто, за 3год точно зправлюсь сам розгрузити (я ще тоді не знав що склад майже повністю забитий і ніхто не пояснював де можна товар лишати а де ні), всі розійшлись залишився я один думаю до 20:00 буде все спокійно, але не тут то було, приїжає фура в 18:00 починаю розгружати, в 20:00 ще одна, взявса за неї, в 22:00 підходе до мене охоронець і каже що ще одна фура приїхала "молочка" але там тільки 12 піддонів. До 23:00 я зпавився і приймаюсь розгружати "молочку" ті 12 піддонів, тільки я іх вигрузив зіїджає що одна фура і паркуєтся на рампу, на мої слова що робочий день в мене закінчився в 23:00 всім по.... дивлячись на годинник вже 00:00, починаюсь збиратись до дому підходить старший зміни і каже що треба розгрузити хотяб чучуть а решту розгрузять завтра, думаю ладно почну а завтра хто буде на зміні дорозгрузить. Розгружав до 1:00 і вирішив подивитись хто завтра на 5-ту ранку і дуже здивувався коли в спису побачив свою фамілію (хоча я мав бути вихідним), одним словом коли я прийшов з ранку на роботу я получив люлей за то що нерозгрузив фуру, на моє запитання чи це нормально на одну людину вішати 4 забитих під завязку фури мені відповіли ти знав на що йдеш, на друге запитання чому в мене зміна на 5-ту ранку відповідь тебе попереджали (такого небуло) і на третє запитання, я що мав залишитись ночувати відповіть була: так мав залишитись бо треба було закінчити фуру.

Люди таких випадків було безліч, коли наплювательскі відносились до новачків (звісно коли новенький якогось старшого працівника є хорошим другом, а таке було, якось розкажу) Не йдіть туди там просто будуть вас використовувати і недоплачувати за це

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5