Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Столярная мастерская Тесляр» Добавлен: 17.10.21 21:07

Основна назва: Столярная мастерская Тесляр
Інші назви: 097 758 32 86
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Лісова промисловість (деревина, меблі, ...)
Сайт:
Телефони: 097 758 32 86 (063)998 62 66
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Бердичів, ул.Котляревского 6
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,37/5,0

Перегляди: 267
Усього відгуків: 16
Опис діяльності:
керівник Антон не розрахувався зі мною і вигнав через те що я при встановкі сходів сказав що спосіб який накреслив запропонував і виготовив Антон, є небезпечним, а в будинку є діти, хазяїн заставив переробляти по іншому. Ця свиня нічим не гребує, робітників на заробіток наказати а люди хай падають ноги ламають
Автор(-ка): Тесляр Янович (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Директор
Дата початку роботи: 2000 г.
Стартова зарплата: $4000
Поточна зарплата: $8000

Позитивні сторони компанії

Я - Тесляр! Буду писати коротко і змістовно по всім відгукам. Перше, якщо я когось вигнав, комусь не доплатив, то пам'ятайте, кожен має знати своє місце, і я не тримаю біля себе не компетентних людей. Люди, які зі мною працюють - це найкращі майстри, які роблять свою роботу на високому рівні. Друге, по термінам. Ви замовляєте індивідуальні речі: да, ми вказуємо терміни, але ми робимо художню роботу і інколи виникають технічні моменти, які забирають час. Пам'ятайте, навіть роботи ломаються, що говорити за людей. Останнє, ми є відкриті! Мій номер незмінний 15років. Заходьте в інстаграм і читайте відгуки людей, які дійсно в нас робили замовлення. @portal_pod_elektrokamin Хто має бажання, приїжджайте до нас на виробництво. Людина, яка пише про нас неправду, знай, ми беремо предоплату, яку дасть замовник, а й буває робимо взагалі без предоплати. Якщо тобі є що сказати, то пиши факти, а не видумані історії. Нещодавно в мою сторону були погрози зі сторони моїх конкурентів, з цього висновок, що це їхніх рук діло. Шкода, що ви пишете про мене неправду, а не стараєтесь підняти якість своєї продукції. З повагою, Тесляр.

Негативні сторони компанії

Нещодавно в мою сторону були погрози зі сторони моїх конкурентів, з цього висновок, що це їхніх рук діло. Шкода, що ви пишете про мене неправду, а не стараєтесь підняти якість своєї продукції. З повагою, Тесляр.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 4/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 4/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 4/5