Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Центральний автовокзал Києва» Добавлен: 22.11.21 22:09

Основна назва: Центральний автовокзал Києва
Інші назви: Центральний автовокзал «Київ», Автовокзал, Укрпас, «Київпассервіс»
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, Деміївська площа, 3
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,40/5,0

Перегляди: 229
Усього відгуків: 1
Опис діяльності:
Центральний автовокзал «Київ» — головний автовокзал Києва, перебуває в управлінні компанії "Укрпас" . Розташований на Деміївській площі, 3 у Деміївці, в історичній місцевості міста. Розрахований на обслуговування 50 маршрутів, щоденне відправлення близько 600 автобусів (приблизно 7 тисяч пасажирів).
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2021 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Всього коментарів: 1

Позитивні сторони компанії

Колектив приємний, адекватний, якщо не рахувати окремих водіїв, але то вже від транспортних компаній, а не вокзалу. Пропрацювала я там всього три дні. Перший день - ок, але на другий я стала відчувати як ті угарні гази випалюють мої легені. На третій день купила якусь класну коронавірусну маску, але вона протрималась від сили 2 години. Тож після третього дня, який я чесно відсиділа повністю, я повідомила директору, що не зможу працювати. Спитала за оплату. Ніякої відповіді. За три дні мене навіть не встигли оформити, я ще й документи не подавала. Шкода було, що спалила легені ні за що. Через місяць мені директор Олександр дзвонить сам, питає: "А що, гроші тобі не треба?" Протягом кількох хвилин він мені перечислив повністю з/п за ці дні. Не стажировочні, не частину, а так, як обіцяли, якщо розділити на дні.

Негативні сторони компанії

Поганий вплив на здоров'я. Особисто для мене спершу ніякого дивного запаху не відчувалось, хіба час від часу вихлопні гази, але дуже швидко стало неможливо дихати. Не знаю як інші люди там працюють щодень і добре себе почувають, проте це очевидно не для мого випадку. На першому поверсі коли відкриваються двері, задуває всі ті гази з машин всередину і навіть до другого поверху достає, відчувається так, ніби горло і легені зсередини вимастили машинним маслом. Мені в 30 років знадобився місяць, щоб пройшло.
Не настільки чутливим людям це місце все ж рекомендую.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 4/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 3/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 3/5