Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «SUPPLAX» Добавлен: 11.05.23 05:01

Основна назва: SUPPLAX
Інші назви: Westside Handyman
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,60/5,0

Перегляди: 141
Усього відгуків: 8
Опис діяльності:
Посреднические услуги
Автор(-ка): Рекрутер (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Рекрутер
Дата початку роботи: 2022 г.
Дата звільнення: 2023 г.

Позитивні сторони компанії

Працювала в команії більше року. Звільнилась декілька місяців назад, тому що вирішила змінити область діяльності. Зайшла перевірити відгуки про нову компанію і стало цікаво що пишуть про мою стару. Почитала 😅
Трохи здивована, але так хочу сказати - навіть в негативних відгуках частина правди. Потрібно розуміти з якої сторони. Для когось тренд говорити українською це проблема, для когось - перевага.
В компанії насправді багато інструкцій, багато навчання. Дуже багато навчання. Але хочу сказати хто готовий працювати - в них виходить все класно. При мені підвищили кілька найнятих мною людей. При мені 4500 не було, але близько до цього бувало.
Те, що багато інструкцій - правда. Звичайно для тих, кто не звик читати книжки - прочитати 40 сторінок тексту велика проблема 😂 але з іншої сторони компанія піклується про якісне навчання - компанія зробила багато, щоб стажери якнайшвидше вийшли на рівень досвідчених сейлзів. Це навпаки суттєва перевага - стажеру дають і текстовий опис всіх деталей (і які є особливості клієнтів в США, і що саме ми продаємо, багато прикладів успішних діалогів, наших переваг, робота з запереченнями), а також багато аудіо та відео - і по технічній частині, і аналіз роботи досвідчених сейлзів. Окрім інструкцій кожному стажеру допомагають керівник відділу продажів, дають в наставники досвідченого сейлза, окрема людина допомагає вивчити технічні особливості ремонтних робіт. Окрема людина перевіряє всі дзвінки та переписки з клієнтами. І не щоб звинуватити - критики нуль, а лише знайти де ще можемо допомогти новачку швидше засвоїти всі деталі. І звичайно рекрутер завжди на звʼязку зі своїм співробітником 💪 тому підтримка просто неймовірна.
Пишу за сейлзів, бо займалась здебільшого цією позицією, але таке відношення в усіх віддлах. Усюди чітка структура, ви завжди знаєте до кого звернутись з яким питанням.
Чесність це окреме питання. при мені було декілька стажерів, яких звільнили зі стажування. Через ленощі. Десять разів наголошують на одній і тій самій помилці, а людина не хочу чути. Тому звільнили. Такі і пишуть негативні відгуки. Хоча варто сказати, що навіть таким людям виплатили все, що обіцяли.
При мені почали впроваджувати школу керівників, тому є реальна можливість зростати до тімлідів та керівників відділів.
З недоліків справді можна назвати велике навантаження, в періоди активного зростання доводилось праюцвати позанормою. Але навіть у рекрутера було бонуси за результати, тому мені подобалось.
Вдячна за досвід та реально багато чому навчилась за час роботи в компанії 🥰 Бажаю всім успіхів.

Негативні сторони компанії

Іноді забагато змін
Щоденні звіти

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5